Δώστε στους αγαπημένους σας την φροντίδα που τους αξίζει!

Το Holistic είναι ένας ιδιωτικός φορέας παροχής Υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας, οι οποίες αφορούν την πρόληψη, την προαγωγή και την αποκατάσταση της υγείας σε άτομα που δεν είναι σε θέση να αυτοεξυπηρετηθούν λόγω ηλικίας, αναπηριών και χρόνιων παθήσεων.

Οι υπηρεσίες μας παρέχονται μέσα από το ολοκαίνουριο και σύγχρονα εξοπλισμένο Πρότυπο Κέντρο Φροντίδας και Αποκατάστασης “η μεταμόρφωσις” και τις  υπηρεσίες κατ” οίκον νοσηλείας, οι  οποίες απευθύνονται σε άτομα που χρειάζονται και επιθυμούν να έχουν εξατομικευμένη νοσηλευτική φροντίδα  και υποστήριξη στο Κέντρο μας ή στο δικό τους περιβάλλον(σπίτι). Οι υπηρεσίες μας προσφέρονται από εγγεγραμμένους  νοσηλευτές στο μητρώο Νοσηλευτών και Μαιών Κύπρου με πολύχρονη εμπειρία στην παροχή νοσηλευτικής φροντίδας, υποστηρίζονται δε, απο μια ευρεία ομάδα επαγγελματιών υγείας όπως  Ιατρός, Φυσιοθεραπευτής, Λογοθεραπευτής, Εργοθεραπευτής και Ψυχολόγος. Η επιλογή μας για  συνεργασία μόνο με εγγεγραμμένους Νοσηλευτές και καταξιωμένους επαγγελματίες υγείας  αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα και αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Απώτερος στόχος μας, είναι η παροχή υψηλού επιπέδου και ποιότητας φροντίδας μέσω θέσπισης ενός εξατομικευμένου περιβάλλοντος  βασισμένο στις ανάγκες του ατόμου. Παράλληλα, σημαντικό στοιχείο μιας σχεδιασμένης ολιστικής φροντίδας είναι και η εμπλοκή του ατόμου  και της οικογένειας του σε όλα τα στάδια φροντίδας, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο κάθε δυνατή συλλογική προσπάθεια, απαραίτητη για  επαναφορά του ασθενή στο μέγιστο δυνατό επίπεδο αυτονομίας του.

adminΑρχική