Κόστος

patient-care-nursing-courses

Το Holistic   διαθέτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υγείας.Απευθύνετε σε  ενήλικες,ηλικιωμένους , αναπήρους  και άτομα που χρειάζοντε συνεχή φροντίδα ή αποκατάσταση.Οι υπηρεσίες φροντίδα-αποκατάσταση και η διαμονή που προσφέρονται  στο Πρότυπο Κέντρο Φροντίδας και Αποκατάστασης, είναι για λίγες μέρες μέχρι μερικές εβδομάδες,μηνιαία αλλά και συνεχόμενες.Οι τιμές ξεκινούν απο 1000 ευρώ τον μήνα.

Οι υπηρεσίες κατ’οίκον νοσηλείας και η διάρκεια τους  καθορίζεται μέσα από την αξιολόγηση των αναγκών του ατόμου, διακρίνονται δε από ευελιξία και αναπροσαρμογή καλύπτοντας από 1 εώς 24 ώρες. Το κόστος καθορίζεται αφού ληφθεί υπόψη η μοναδικότητα της κάθε περίπτωσης, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου και της διάρκειας των ζητούμενων υπηρεσιών.Ξεκινά απο 10 ευρώ την επίσκεψη μέχρι 40 ευρώ την ώρα.

Η Φυσικοθεραπεία μπορεί να προσφερθεί στο Κέντρο  μας ή και Κατ’οίκον. Προσφέρεται από εγγεγραμένο φυσικοθεραπευτή και μαζί με τον αναγκαίο εξοπλισμό και την πείρα του, σας βοηθά να αντιμετωπίζεται κινησιακά πρόβληματα . Αναλαμβάνουμε στο Κέντρο μας αλλά και κατ’οίκον την φυσικοθεραπεία σε άτομα μετά από εγκεφαλικές βλάβες,ορθοπεδικές επεμβάσεις αλλά και άτομα με κινητικά προβλήματα.Στόχος η αποθεραπεία,η μέγιστη κινητική αποκατάσταση αλλά και η βελτίωση της κίνησης για καλύτερη αυτοεξυπηρέτηση.Επίσης χρόνιοι μυοσκελετικοί πόνοι μπορούν να βοηθηθούν μέσα από πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Οι τιμές είναι από 15-μέχρι 25 ευρώ ανα συνεδρία στο Κέντρο μας και 20-40 ευρώ στον χώρο σας(αναλόγως της τοποθεσίας).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή αποστέλλοντας μας τα ερωτήματα σας μέσω της κατηγορίας Επικοινωνία στο μενού πλοήγησης.

adminΚόστος